Hívjon most: +36 (30) 8878-268   +36 (30) 2222-562

Kosár0
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!
péntek, 29 január 2016 20:25

Ajándék!

Minden 20.000 Ft feletti vásárlás után garantált ajándékot kapsz ami meglepetés lesz számodra ! 

péntek, 29 január 2016 19:36

Országos szállítás, másnapra!

16-óráig leadott rendeléseket, már másnap kézbe veheted.

Ráadásúl ha 10.000 Ft felett vásárolsz, még a szállítási díjat is mi álljuk.

10.000 Ft alatt a szállítási díj országosan 1190 Ft

péntek, 29 január 2016 15:26

Mobiltelefon tartozék Kis és Nagykereskedés

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Nincs más dolgod, mint a regisztrációnál bepipálni hogy viszonteladó vagy és kollégánk hamarosan keresni fog!

Hatalmas választék, szenzácsiós árak, 20.000 forint feletti vásárlás esetén garantált ajándék!

hétfő, 06 július 2015 15:40

Garancia

Üzletünk és webshopunk által nyújtott garancia új mobiltelefonok esetében 12 hónap teljes körû garancia, amely csak a készülékre, annak akkumulátorára és a telefon szoftverére terjed ki, a tartozékokra nem! Esetleges meghibásodás esetén, a készüléket szervizpontunkba kell eljuttatni. Cim: 3950 Sárospatak Rákóczi u 25/a

 • Használt mobiltelefonok vásárlása esetén 1 hónap teljes körű garanciát vállalunk
 • Néhány használt mobiltelefon még rendelkezik érvényes a gyártói garanciával, de ezt minden ilyen esetben külön feltüntetjük!
 • Gyártói garanciás, meghibásodott mobiltelefont a gyártó által megjelölt szervízhálózat bármelyik szervízébe le lehet adni!
 • a nem gyártói a garancia hanem Mobilandlaptop-os v akkor a meghibásodott mobiltelefonokat a 3950 Sárospatak Rákóczi u 25/a alatti üzletönkben adhatják le, illetve viszonteladóink személyesen a területi képviselőnknél garanciáztathatja.

a) A jótállási jegyrõl:

 • Ön a jótállási igényét a termékhez mellékelt jótállási jeggyel érvényesítheti, ezért kérjük gondosan õrizze meg!
 • Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
 • A jótállási jegyen történõ bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

b) A jótállási felelõsséget kizáró feltételekrõl:

 • Helytelen szállítás, - tárolás, erõszakos külsõ behatás, külsõ kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
 • Szakszerûtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat..
 • Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
 • Természetes elhasználódás.
 • Az adattárolókon elhelyezett adatokért felelõsséget nem vállalunk.

c) A jótállási és javítási határidõrõl:

 • A jótállási idõtartam a vásárlás napjával kezdõdik.
 • A termék vagy jelentõs részének cseréje esetén a jótállás idõtartama a kicserélt termék (jelentõs része) tekintetében újra kezdõdik.
 • A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb idõn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebbõl adódó károk a vevõt terhelik.

d) A javításról:

 • A javításhoz csak új alkatrész használható fel.
 • A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerûen használt termékekhez képest nem csökkenhet.
 • Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem gyártási eredetû (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
 • Javításhoz általában a komplett alapgépet kell a szervizbe behozni (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történõ elõzetes egyeztetés alapján ettõl el lehet térni.)


f) 3 napos cseregarancia:
A 151/2003 törvényrendelet alapján Ön jogosult a készülék cseréjére, amennyiben 3 munkanapon belül a - készülék mûködését akadályozó - hibajelenséget tapasztal, és kifejezetten kéri a készülék cseréjét. A 3 munkanap az igény bejelentésre vonatkozik, melyet egy szakértői vizsgálat fog hitelesíteni. A szakértõi vizsgálat átlagosan: 7-14 munkanap. Amennyiben a szakértõi állásfoglalás és jegyzõkönyv alapján bizonyosságot nyer, hogy a készülékben tapasztalható, a mûködést akadályozó hibajelenség gyártói hibára vezethetõ vissza, úgy kérheti a készülék kicserélését társaságunktól. A 3 munkanapon túli bejelentés esetén.

hétfő, 06 július 2015 15:39

Bemutatkozás

ezerforint.hu  kiskereskedelem

Magunkról 2018. januárjában készült el új web shopunk mely felületen arra törekszünk, hogy vásárlóink a lehető legkedvezőbb áron 1000 Ft értékben tudjanak vásárolni. 

Termékeinket folyamatosan bővíteni fogjuk. Előfordulhat, hogy azon az áron már nem tudunk, egy terméket beszerezni ezért nem tudjuk garantálni, hogy a későbbiekben megtalálható nálunk. 

Sokszínű változatos tartozékokat forgalmazunk valamint, mobiltelefon kiegészítőket, amelyek a mindennapokban szükségesek. 

Eddig is más web shop működtetése volt a feladatunk, de most szerettünk volna valami olyat, ami még nincs. Termékeinknek csak a képzelet szab határt a későbbiekben. 

Ha időd engedi és szeretsz vásárolni, akkor a legjobb, ha alkalom adtán vissza, nézel hozzánk és megnézed az újdonságainkat és hogy miként bővült az oldalunk. 

A személyes kapcsolatok hívei vagyunk, de a világ szalad a vásárlási szokások változtak. De Te kedves vásárló nyugodtan hívj bármi kérdésed is akad.

Nagyszerű korrekt kiszolgálásnak köszönhetően együtt tudunk működni úgy is ha virtuálisan vásárolsz nálunk. 

Ne felejts, el csupán 10 terméket kell tőlünk vásárolni és máris megnyerted a garantált ajándékot és ráadásul még a kiszállítás díját sem kell neked fizetned. 

Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni! 

 

hétfő, 21 április 2014 19:07

szolgáltatásaink

Mennyibe kerűl a szállítási díj?

 -az utánvételes szállítási díj országosan 1390 Ft- ba kerül ,de ha a vásárlás összege meghaladja a 10.000 Ft-ot akkor ingyenes

- előre utalás esetén 990 Ft-ba kerül Számlaszámunk a következő: P&G DUO KFT  54600346-16100628 ird be a megrendelési számod és a neved a közleménybe.

 

Hogyan fizethetek? 

 - a futárnak kézhezvételkor (utánvét)

 -előre utalással bankszámlánkra

 

 

Mikor kapom meg a terméket?

 - megrendelésed után 2-3 munkanap után megérkezik , hozzád a kíivánt termék. 

Mennyi garancia van a termékekre?

 -minden terméknek egyedi ganaciája van, amiről értesülhet a termék adatlapon, illetve email-ben vagy telefonon ügyfélszolgálatunknál.

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36308878268 telefonszámon

 -minden termékünkre 14 napos visszavásárlási garanciát adunk

 

Mennyi időn belül és milyen módon térítik vissza a termék árát?

 -Amint a termék beérkezik hozzánk, leellenőrizzük azt. Ha a termék állapotát minden szempontból megfelelőnek találjuk, akkor sztornózzuk a számlát és visszautaljuk a vételárát. Az összeget banki átutalás segítségével juttatjuk vissza Önhöz. Ebben az esetben meg kell adnia  bankszámlaszámát, valamint a számlatulajdonos nevét.