Hívjon most: +36 (30) 8878-268   +36 (30) 2222-562

Kosár0
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!

Bemutatkozás

Értékelés:
(6 szavazat)

ezerforint.hu  kiskereskedelem

Magunkról 2018. januárjában készült el új web shopunk mely felületen arra törekszünk, hogy vásárlóink a lehető legkedvezőbb áron 1000 Ft értékben tudjanak vásárolni. 

Termékeinket folyamatosan bővíteni fogjuk. Előfordulhat, hogy azon az áron már nem tudunk, egy terméket beszerezni ezért nem tudjuk garantálni, hogy a későbbiekben megtalálható nálunk. 

Sokszínű változatos tartozékokat forgalmazunk valamint, mobiltelefon kiegészítőket, amelyek a mindennapokban szükségesek. 

Eddig is más web shop működtetése volt a feladatunk, de most szerettünk volna valami olyat, ami még nincs. Termékeinknek csak a képzelet szab határt a későbbiekben. 

Ha időd engedi és szeretsz vásárolni, akkor a legjobb, ha alkalom adtán vissza, nézel hozzánk és megnézed az újdonságainkat és hogy miként bővült az oldalunk. 

A személyes kapcsolatok hívei vagyunk, de a világ szalad a vásárlási szokások változtak. De Te kedves vásárló nyugodtan hívj bármi kérdésed is akad.

Nagyszerű korrekt kiszolgálásnak köszönhetően együtt tudunk működni úgy is ha virtuálisan vásárolsz nálunk. 

Ne felejts, el csupán 10 terméket kell tőlünk vásárolni és máris megnyerted a garantált ajándékot és ráadásul még a kiszállítás díját sem kell neked fizetned. 

Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni! 

 

Megjelent: 3462 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 10 január 2018 15:51